вторник, 2 ноември 2010 г.

20 начина за отслабване без диети – 2 част

11. Зеленият чай е на ваша страна – що се отнася за отслабване без диети, можете да се доверите на зеления чай. Неговата сила активизира изгарянето на калориите. Това се дължи на катехините – специални фитохимикали в зеления чай.

12. Практикуващите йога тежат по-малко – това е факт и той се дължи на различното отношение, което имат към храната. Те са по-разумни в избора си на храна и наблягат на отслабване без диети.

13. Хранете се вкъщи – определено това е по-здравословно за вашата фигура. Приготвяйки храната си у дома, можете да контролирате количеството калории, мазнини и въглехидрати.

14. „Почивайте” си докато ядете - това е полезен трик при отслабване без диети, защото по този начин позволявате на храната да намери своето място и ви предпазва от преяждане.

15. Дъвчете дъвка със силен вкус – правете това щом усетите желание да похапнете нещо сладко. По този начин ще се предпазите от излишните калории.

16. Намалете размера на чиниите – още един трик за отслабване без диети, който може да измами мозъка ви, виждате пълната чиния, изяждате я и сте готови, а мозъкът ви не осъзнава, че ядете по-малко.

17. По-често пропускайте месото – повечето зеленчуци са по-голяма гаранция за отслабване. Това важи до огромна степен за бобовите растения.

18. Празнувайте малките си победи – когато победите някой лош навик можете да с подарите нова блузка или обувки, за да имате мотивация.

19. Бъдете „дисциплинирани” навън – храненето навън е истинско изпитание за всеки, който иска да отслабне. За това се придържайте към това да ядете малки порции, повече зеленчуци и малко алкохол.

20. Опитайте правилото 80-20 – при отслабване без диети, можете да опитате да приключите с храненето, когато сте изяли 80% от храната в чинията си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар