четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Спортувайте за отслабване без диети

спортуването помага за отслабване без диетиМетодите и начините за отслабване без диети все още не са широко разпространени, поради заливащите ни всевъзможни диети, обещаващи моментално и феноменално отслабване. Но, за да бъдем едновременно слаби и здрави, трябва да можем да постигаме отслабване без диети. И тук идва мястото на спорта. В комбинация със здравословното хранене, спортът е вашата гаранция за перфектно тяло.
Кои са спортовете, които можем да практикуваме?

Тае бо
Комбинация между аеробика и бойни изкуства, това е идеалният начин за изгаряне на калории и отслабване без диети. Тае бо натоварва всички мускули и тренира цялото тяло. Натоварването е сериозно, но след периода на адаптация, човек изпитва истинско удоволствие от този спорт. 400 калории за 40 минути – никак не е зле!

Плуване
Плуването е друг спорт, който натоварва цялото тяло и води до изгарянето на голямо количество калории. 30 минути плуване изгарят 357 калории.

Йога
Йогата не може да се нарече спорт, но ако си изпълнява правилно води до сериозно физическо натоварване и е изключително ефективна при отслабване без диети. Калориите за 30 минути са 90.

Каране на колело
Въпреки че натоварването е съсредоточено най-вече в краката, за 30 минути се изгарят 285 калории. Освен това карането на колело разтоварва психически и води до подобряване на настроението.

Бадминтон
Със сигурност повечето от нас са играли безкрайни часове навън с приятели, като деца. И тогава не сме мислели за отслабване. За 30 минути ще изгорим 250 калории и ще се забавляваме много, а това е основната цел на всяко отслабване без диети.

Няма коментари:

Публикуване на коментар